Sanitarni tunel

Predstavlja industrijski model sanitarnog tunela dekontaminacije za veliku frekventnost ljudi. Pogodan je za postavku na visoko zaražena područija. Prolaz kroz tunel opremljen je meračem razdaljine izmedju osoba senzorima za pokret. Visok pritisak pumpe rasprsivanje od 10 mikrona doprinosi tome  da je ceo tunel ispunjen dezinfekcionom masom i pokrivenost dezinfekcije je 100%.

Sanitarni tuneli za dezinfekciju su pogodni za vojnu i civilnu upotrebu, za velik promet ljudi, dezinfekciju robe, prolazak kolica …Sanitarni dezinfekcioni tunel predstavljaju idealno rešenje za dezinfekciju bolnica i vojnih objekta zbog velikog prometa ljudi i brze dezinfekcije. Mogućnost izrade po merama kupca. Potrošnja vode po jednom ciklusu je 120 ml, za to vreme može da prodje tri osobe.

Specifikacija

Pumpa

Sanitarni tunel koristi  profesionalnu pumpu visokog pritiska do 100 bara sa proverenim kvalitetom rada i garancijom.

Dizne

Swiss Made keramičke dizne sa specijalnim sistemom protiv kapljanja samo u Turbocooling-u. Promer dizne od 0,20mm

Rezervoar

Rezervoar za dezinfekcionu tečnost koristi cisternu od 1 t. Može da koristi i manje rezervaore ili cisterne u zavisnosti od zahteva.

Struja

Priključak za struju od 220v neophodan je kako bi sistem bio priključen i pušten u rad ispred ili u objektu.

Senzori pokreta

NewTechnology senzori pokreta postavljeni su duž celog tunela. Sistem snzora prepoznaje osobu i pali sistem dezinfekcije po ulasku u tunel.

LED osvetljenje

Kompletna unutrašnjost tunela opremljena je Led rasvetom, radi sigurnog prolaska. Sigurnosno signalno svetlo se nalazi na ulasku u tunel.

Metalna konstrukcija

Kompletan tunel je izradjen od čvrste inox konstrukcije, obložen je panelima po sanitarnim svetskim standardima za dezo barijere.

Dimenzije

Sanitarni dezinfekcioni tunel je širine 1.5m, visine 2.30m, dužine 4m. Moćunost izrade po zahtevima kupca ( dimenzija tunela ).

Kontaktirajte Nas Za Sva Vaša Pitanja

(+381) 060/60-70-100

prskalice@mail.com

TS Solutions DOO Jovana Cvijića 21 22000 Sr.Mitrovica