Sistemi za dezinfekciju STOP COVID -19

Ozbiljna globalna situacija Virus Covid 19 dovela nas je do stvaranja rešenja koje  je od javne vrednosti I potrebno je svima.Visoko kvalitetne dezinfekcione barijere, dezinfekcioni tuneli i kapije za dezinfekciju vozila, koji su pogodni za sve vrste objekata i ulaza u industriji. Automatski raznošenje i širenje virusa je sprečeno prolaskom kroz TurboCooling barijeru ili tunel.  Na taj način moguće je dezinfikovati sve površine čak I one koje nisu direktno izložene prskalicama. Barijere TurboCooling su pogodne za bolnice, državne institucije, fabrike, preduzeća, škole, fakultete, male prodavnice, hiper markete I jos mnogo drugih. U ponudimo imamo četiri glavne kategorije dezinfekcionih tunela: Barijera, tunel, sanitarni tunel i dezinfekciona kapija.

sanitarni tunel za dezinfekciju

GDE SE MOGU POSTAVLJATI SISTEMI ZA DEZINFEKCIJU

Tuneli za dekontaminacije i dezinfekcione barijere predstavljaju sigurnu zaštitu i ulaz za sve, posebno za one koji rade u bliskom kontaktu sa grupama i zato su u većoj opasnosti. Može se instalirati na ulazu u javne kancelarije, apoteke, supermarkete, aerodrome, bolnice, luke, stanice. Pogodno je za sve privatne kompanije koje imaju potrebne za sanatizaciju radne snage, robe, vozila i materijala.

KAKO FUNKCIONIŠE SISTEM ZA DEZINFEKCIJU

Tunel predstavlja obavezan prolaz u objekat koji je opremljen sa Cristal Oxid diznama. Prskanjem dezinfekcione tečnosti vrši se dezinfekcija osoba, predmeta, vozila koja prodju kroz tunel, barijeru ili kapiju. Postavkom barijere ili tunela sprečavate širenje zaraze u okruženju.